Uw Mobiliteitspartner.

Garantie en Service

Cortini Automotive hanteert meeneemprijzen, dit houdt in dat de prijzen exclusief garantie, APK en afleverkosten aangegeven staan. Uiteraard leveren wij wel garantie en kunnen wij ook een APK beurt verzorgen, maar dit is tegen meerprijs. U kunt zelf kiezen of u gebruik wenst te maken van een van onze afleverpakketten.
Hieronder vindt u de twee afleverpakketten en staat er uitgelegd wat de afleverpakketten precies inhouden:

APK afleverpakket 495,- ex BTW.
Voor dit bedrag krijgt uw auto een uitgebreide wasbeurt. Ook krijgt de auto een volledige APK-keuring. Mocht de auto door een technisch mankement niet door de APK komen, dan repareren wij het voertuig op onze kosten, zodat u zorgeloos op weg kunt.

Garantie afleverpakket 995,-:
Hierbij krijgt uw auto een complete technische controle en worden eventuele technische mankementen door onze expert gerepareerd. Ook wordt de auto volledig APK gekeurd en nemen wij eventuele extra kosten voor onze rekening. In dit pakket geven wij ook garantie op alle delen af fabriek (maximaal 3 maanden of 7.500 km garantie bij aanschaf vanaf 4.500,- ex BTW tot maximaal 8 jaar oud of maximaal 180.000 km). Uiteraard wordt uw auto uitgebreid gepoetst en zorgen wij dat er minimaal 20 liter brandstof in de tank zit.